301 Moved Permanently

nginx

Reklama zmizí za 20 sekund...

Investice zkušenosti

Vše, pro co se nenašla rubrika patří sem. Chcete někomu poděkovat, nebo si postěžovat?? Nenašli jste rubriku?

Investice zkušenosti

Příspěvekod Tadeáš » sob 11. úno 2023 10:55:23

Dobrý den. Rád bych si nechal poradit od někoho kdo má zkušenosti v investicích. Zdědil jsem peníze, není to tolik abych investoval do nemovitostí, ale zase ne tak málo abych si nechal peníze na účtu a znehodnotil je. Kam je podle vás v dnešní době nejlepší peníze dát? Nemám v plánu s penězi nějak nakládat, takže by se jednalo o dlouhodobou investici. Předem dík za vaše názory.

Tadeáš

Re: Investice zkušenosti

Příspěvekod Karel » úte 21. úno 2023 20:24:47

Já osobně nakoupil zlato, už před lety.
Karel

Příspěvekod Martin » stř 22. úno 2023 8:55:48

Dobré ráno. Myslím si, že by jste to měl nejdřív probrat s někým kdo se v investicích pohybuje. Já osobně mám poradce z Partners, který mi poradil investovat do fondů a pak jsem sám investoval do bitcoinu. Za sebe můžu poradit jen to, že určitě peníze rozdělte do více investic, ať jste v klidu kdyby vám něco nevynášelo.
Martin

Příspěvekod Tadeáš » stř 22. úno 2023 9:26:08

A můžu se zeptat jestli by jste mi nemohl dát kontakt na toho vašeho poradce? Nemám v nich úplně důvěru, tak bych byl radši kdybych měl někoho na doporučení.
Tadeáš

Příspěvekod Martin » čtv 23. úno 2023 11:14:27

V tom není problém. Spíš jde o to odkud jste. Mohu vám poslat kontakt na email. Každopádně si o tom určitě zjistěte ještě sám nějaké informace at máte alespoň představu jakou částku a kam by jste chtěl vložit.
Martin

Příspěvekod Tadeáš » sob 18. bře 2023 20:28:57

Martine to budete moc hodný. Email: tadeas.pul33@post.cz . Já si už nějaké informace právě hledal, ale chtěl bych spíš nasměrovat kde to bude prostě efektivní. Abych nějak nenaletěl.
Tadeáš

Příspěvekod P.Slezak » ned 02. dub 2023 3:31:08

Jestli vám to pomůže, tak já osobně investuji už několik let s investičním poradcem také z Partners. Za mě bez problému, protože vám přesně poví co a jak a hlavně poradí. Musíte samozřejmě počítat s tím, že ani investice nejsou jistota, jednou jste nahoře jednou dole, ale jelikož na to nahlížíte z dlouhodobého hlediska, tak si myslím, že tak nějak víte do čeho jdete.
P.Slezak

Příspěvekod Vojtěch » ned 13. srp 2023 3:19:32

[quote="P.Slezak"]Jestli vám to pomůže, tak já osobně investuji už několik let s investičním poradcem také z Partners. Za mě bez problému, protože vám přesně poví co a jak a hlavně poradí. Musíte samozřejmě počítat s tím, že ani investice nejsou jistota, jednou jste nahoře jednou dole, ale jelikož na to nahlížíte z dlouhodobého hlediska, tak si myslím, že tak nějak víte do čeho jdete.[/quote]
Souhlasím přesně s vámi. Investování si člověk musí promyslet a musí mít na paměti, že je to kolísavé. Za sebe bych do toho sám nešel, mám od nich taky paní, která semnou vždy vše probere a poradí mi, v tomhle směru si myslím, že je to velice důležité.
Vojtěch

Příspěvekod P.Slezak » ned 27. srp 2023 9:03:04

Přesně tak, já už bych dnes bez jeho pomoci také neinvestoval. Mám nějakou jistotu, že o všechny prostředky nepřijdu, a hlavně i na výběr z těch nejlepších poskytovatelů.

Naposledy oživil Anonymous v ned 27. srp 2023 9:03:04
P.Slezak

Zpět na Vše ostatní sem