Skrýt reklamu

Cash4Car zkušenosti a informace

Vše ohledně financí. Půjčky, úvěry, nabídky, poptávky a další.

Cash4Car zkušenosti a informace

Příspěvekod Petr Skřivánek » stř 28. kvě 2025 19:59:48

Ahoj, rád bych se dozvěděl informace o Cash4Car, nejlépe od těch co jim svěřili auto do dočasného odkupu. Uvažuji o tom z důvodu nezaplacených faktur od zákazníků a než mi platby od nich přijdou tak potřebuji do firmy nalít peníze a dočasný odkup mi přijde jako rychlá, efektivní volba. Jak jste byli spokojení se sumou, co jste za auto dostali? Fakt je to tak rychle vyřízený jak píší na internetu? Díky.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Petr Skřivánek

Re: Cash4Car zkušenosti a informace

Příspěvekod Ivoš » čtv 29. kvě 2025 7:16:37

Ano, já měl vše vyřízený během dvou dnů, peníze jsem měl od podpisu smlouvy za pár hodin na účtu.
Ivoš

Příspěvekod Petr Skřivánek » čtv 29. kvě 2025 11:14:38

A suma co jsi dostal odpovídala stavu auta?
Petr Skřivánek

Příspěvekod Ivoš » pát 30. kvě 2025 7:43:20

Jo, to odpovídalo, já byl spokojený s částkou a celým procesem u Cash4Car. Hlavně nemusíš dokládat příjmy, výpisy atd. což proces jinde hodně natahuje, tady výpisy neřeší, proto je to rychlý.
Ivoš

Příspěvekod Petr skřivánek » ned 01. čer 2025 16:08:41

Díky za info
Petr skřivánek

Příspěvekod Dvořka » pon 02. čer 2025 14:15:40

Služeb společnosti jsem využil jednou a je to rychlovka s nimi vše vyřídit, jestli potřebuješ rychle peníze, tak tady to tak rychle lze vyřešit. Částka byla za mne solidní a podmínky zpětného odkupu ucházející.
Dvořka

Příspěvekod Lukáš » úte 10. čer 2025 18:42:33

I já přiložím svou zkušenost s Cash4Car, dostal jsem se do podobné situace jako vy a auta jsem se nadobro vzdávat nechtěl. Suma co mi vyplatili byla adekvátní stavu auta. Nelituji, že jsem zvolil tuto firmu, všechno bylo od začátku až do konce v pořádku.
Lukáš

Příspěvekod Miky » úte 24. čer 2025 8:43:54

S jejich podmínkami jsem se seznámil a neshledal jsem žádnou překážku. Když hlídáš splátky, tak je to slušná alternativa jak mít peníze.
Miky

Zpět na Finance