Skrýt reklamu

Příznaky menopauzy

Vše, pro co se nenašla rubrika patří sem. Chcete někomu poděkovat, nebo si postěžovat?? Nenašli jste rubriku?

Příznaky menopauzy

Příspěvekod libuska » pát 27. kvě 2022 22:09:22

jak se u vás projevovala menopauza? zajímaly by mě konkrétní příznaky, díky kterým jste na sobě poznaly, že už to přišlo. Už mám na přechod věk, ale stále to nepřichází. tady
Kód: Vybrat vše
Obsah tagu [code] je viditelný pouze pro přihlášené uživatele.
píší změnách menstruace, návalech horka, nočním pocení apod.. ale to se u mě zatím neprojevuje.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

libuska

Re: Příznaky menopauzy

Příspěvekod Věra » ned 20. dub 2025 16:03:38

U mě se menopauza začala projevovat špatným spánkem a pocením v noci, pak se přidaly další popsané projevy, bylo to jako bych neznala sebe ani své tělo - moje nálady, obrovský pocit horka z ničeho nic. Do hormonální léčby, kterou mi navrhl doktor jsem jít nechtěla, protože toho nejsem zastánce, brala jsem to jako poslední možnost. Vyzkoušela jsem vynechat kávu, solené a kořeněné jídla, začala jsem s jógou a pomáhala jsem si i bylinkami ve formě doplňku stravy, dost mi v tomto ohledu pomohl Wecare menopause. Líp se mi spalo, nebyla jsem tak vznětlivá a návaly taky ustoupily. Mě to takto pomohlo aniž bych musela brát hormony od doktora, ale u každé ženy to probíhá jinak, tak si myslím, že by měla naslouchat tělu a jít první přírodní cestou, než se cpát léky.

Naposledy oživil Anonymous v ned 20. dub 2025 16:03:38
Věra

Zpět na Vše ostatní sem