Skrýt reklamu

Nebankovní půjčka od Acema

Vše ohledně financí. Půjčky, úvěry, nabídky, poptávky a další.

Re: Nebankovní půjčka od Acema

Příspěvekod Alois » pát 15. pro 2023 16:52:44

Měl jsem to tak, že mi půjčili do 60% odhadní ceny mojí nemovitosti. Jak už jsem psal výš, přišel jejich odhadce a pak mi vyplatili peníze, o který jsem žádal.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Alois

Příspěvekod Kamil » ned 28. led 2024 18:43:58

Taky jsem to tak měl, žádal jsem o necelý milion a vzhledem k odhadu to bylo v pohodě, takže jsem dostal půjčku, co jsem potřeboval.
Kamil

Příspěvekod Dag » pát 02. srp 2024 10:41:20

Splnit podmínku zastavit jim nemovitost je v podstatě prvním krokem jak od nich získat půjčku, zbytek už mi tak nějak přišel jen jako formality. Ale dá se tím projít a na konci získat půjčku.
Dag

Příspěvekod Zdenek » čtv 20. bře 2025 12:07:46

Dobrý den, potřebuju poradit. Banka mi zamítla žádost o půjčku, protože mám záznam v registru. Přemýšlím, že bych to zkusil u Acemy, protože jsem slyšel, že tam na registry tolik nehledí. Máte s nimi někdo zkušenosti?
Zdenek

Příspěvekod Pavel » ned 20. dub 2025 16:38:39

Zdravím, známý si u Acemy bral půjčku a prošlo mu to, ale musel dát do zástavy dům. Mají podmínky, které nejsou tak přísné jako v bance, ale úroky bývají o něco vyšší. Kolik si chcete půjčit?
Pavel

Příspěvekod Zdenek » čtv 15. kvě 2025 18:03:58

Potřeboval bych aspoň 400 tisíc na rozjezd podnikání. Bohužel jinou možnost moc nevidím.
Zdenek

Příspěvekod Ondra » pát 16. kvě 2025 18:31:31

U Acemy bys půjčku pravděpodobně dostal, obecně jsou v tomhle docela vstřícní. Jen si dobře prostuduj podmínky, většinou je to zajištěné nemovitostí, takže je důležité mít jistotu, že budeš zvládat splácet. Pokud máš stabilní příjem, může to být zajímavá varianta.
Ondra

Předchozí

Zpět na Finance