Skrýt reklamu

Stáj v Brně

Zvířecí poradna.. Máte zvířátko? Napište nám jaké. Máte problémy se zvířaty?

Stáj v Brně

Příspěvekod jerryeng » pát 04. lis 2011 13:00:46

ahojky hledám stáj kde bych se mohla starat o koně třeba 2-3x do týdne nemusela bych hned jezdit třeba až potom bych si nějaké jízdy zaplatila nebo ideální varianta by byla ježdění za práci, je mi 14 tudíž nejsem plnoletá takže jestli znáte nějakou stáj kam by se dalo v Brně chodit byla bych hrozně moc ráda kdybyste mi ji doporučili, klidně pokud má někdo z vás koníka chodila bych o něj pečovat

Lokalita: Brno

PS: znám- TJ Moravan, Eliot takže bych radši slyšela o jiných kde by byla možnost chodit

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

jerryeng

Re: Stáj v Brně

Příspěvekod jerryeng » pát 04. lis 2011 13:00:55

nechodím tam ale někdy jezdím jedna vyjíždka do prirody stojí 250 Kč/h. a pak mi kámoška říkala že je tam jezdecký klub teď nevím kolik stojí na měsíc ale pracuješ tam za to dostáváš body a za ty body pak můžeš jezdit hodinu na koni ale musíš mít určitý počet bodů. Já nevím jak to přesně je ale je to cca 100 metrů od brna, u Bílovic nad Svitavou
jerryeng

Re: Stáj v Brně

Příspěvekod jerryeng » pát 04. lis 2011 13:01:11

Ahoj vím o jedné soukromé stáji v Brně kde mají 2 koně. Dá se jezdit jenom na jedné 20 leté ČT kobyle. Jezdí se zdarma, výpomoc je samozřejmostí. Jezdit se chodí na přírodní kruhovku, od stáje je asi 15 min. Prvně by s tebou ale musel někdo chodit ze stáje, aby věděl, že to zvládáš sama. Kobyla je ježděná v anglii, dobrá pod sedlem, jenom ze začátku hodně zkouší, občas se lekne, protože se nedostává pravidelně ven(chtělo by to častěji než 1xtýdně). Je tam ale hodně práce, tak se kdyžtak připravit a posilovat
Stáj se nachází v Brně-Komín, trolejbus č.36 zastávka Svratecká, po pravé straně kousek od zastávky uvidíš obchod barvy laky, v něm se ptej na majitele kobyly
jerryeng

Zpět na Zvířata