Skrýt reklamu

Tajsko

Kam na dovolenou? Jakou jste měli poslední cestu, co Vás zaujalo? Podělte se s námi.

Tajsko

Příspěvekod jerryeng » pát 28. říj 2011 19:30:45

Zajímavý článek, který mi připomněl jak je v Thajsku nádherně…mám stejné zkušenosti.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

jerryeng

Re: Tajsko

Příspěvekod jerryeng » pát 28. říj 2011 19:30:54

Dobrý den, máte celkem pravdu a platí to v celé jihovýchodní Asii. Kluci to rádi zkusí:-) Asi nejlepší věci,jak na tyhle kluky taxikářský, je znát přibližné ceny a pár mistních výrazů. Opakovat,že cenu znáte, nejste zde poprvé, bydlíte zde atd. Hezký den přeji.
jerryeng

Příspěvekod jerryeng » pát 28. říj 2011 19:31:03

Díky za radu. Koncem roku vyrážíme znovu do Asie, a dost možná do stejné oblasti, takže rady určitě využijeme. Ještě jednou díky.
jerryeng

Příspěvekod jerryeng » pát 28. říj 2011 19:31:13

Ohledně dotovaných tuktuků. Je to proto levné, protože to platí vláda. A ta má zájem jak o to, aby turisti něco viděli, ale i o obchod. Vy taky rozdáváte na ulici výlet za 10Kč?? Proto „musíte“ vidět i dva tři obchody. Kupovat se nic nemusí. Stačí vejít a odejít. Nic víc. Nikdo mě do ničeho nenutil. A využil jsem je 2×. Pořídil jsem takhle neplánovaně snubní prsten. Výrazně levněji než u nás, kvalitní. Do žádných „shopů“ s čínským šmejdem Vás neberou. A platí základní – když se člověk na začátku zeptá, nemusí si potom stěžovat, jak ho chtěli okrást. Přitom to je být výlet na 3–4 turistická místa v BKK
jerryeng

Zpět na Cestování a vše okolo