Skrýt reklamu

Se jmenovanými cestovkami jsem byla se všemi

Tipy na dovolenou, kam si zajet a kam naopak ani nejezdit?

Se jmenovanými cestovkami jsem byla se všemi

Příspěvekod Návštěvník » ned 01. zář 2019 17:57:18

Se jmenovanými cestovkami jsem byla se všemi. Nevím, jestli jsem měla takové štěstí, ale určitě 5x jsme byly a v pohodě. Jsme z Kladna, Slantour nás naložil téměř před domem, a Zemek jsem si zaplatila v ceně cca 200 Kč odvoz až na odjezdové místo na Černém Mostě v Praze a zase zpátky. Jezdily jsme na Istrii, konkrétně jsme byly v Poreči v hotelu Delfín, ve Vrsaru v Petalonu, v Rabacu v Girandelle a ještě jednom. Je to tam kamenité, my to ale máme radši než písek, který se ve vodě víří a na břehu lepí na všechno. V hotelech byl bazén, takže se dalo koupat, i když třeba na moři byly vlny. Pro někoho jsou ty hotely megalomanské záležitosti, pro mě rozvedenou s poměrně malou dcerkou však ideální. Vždycky tam byli lidi z Česka i ciziny s dětmi, mladá i já jsme se seznámily celkem rychle, v tom bazénu byly i nějaké soutěže pro děti... Delegát byl vždy, já jsem nikdy nic nepotřebovala, ale spolucestujícím zařídil leccos, na recepci hotelů ochotní, dokonce mi jednou uchovávali léky v lednici. Jídlo bufet, člověk si vybere, co chce. Jsem rozvedená, tenkrát jsem neměla ani přítele, autem sice jezdím, ale sama do ciziny jsem si netroufala a k moři jsme chtěly. Model, co popisuji, mi poradila kamarádka a fakt jsem si to vždycky užila.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v ned 01. zář 2019 17:57:18
Návštěvník

Zpět na Dovolená a kam vyrazit?