Skrýt reklamu

Dovolená Hurgáda hotel Elysses Již nikdy více

Tipy na dovolenou, kam si zajet a kam naopak ani nejezdit?

Dovolená Hurgáda hotel Elysses Již nikdy více

Příspěvekod Návštěvník » sob 31. srp 2019 13:46:13

Dovolená Hurgáda hotel Elysses Již nikdy více!!! Takže termín 12 dní 11 nocí je u této společnosti Blu Style nijak závazný odlítáte jeden den v 13h místo v 10h a vracíte se odjíždíte z hotelu ve 2h brzy ráno a potom více jak 5h čekáte na letadlo takže nééé 11 nocí 12dní ale s bídou 9dní, nebo takto cca 4 dny před odletem se dozvíte čas odletu který se mezitím 3krát změní takže třeba čekáte 6h na letišti při odletu na dovolenou a zase zpět čekáte cca5h na odlet jelikož v této spol. panuje bordel. K UBYTOVÁNÍ V HOTELU Elysses jako maso ale doslovně za vše bakšiš služby hrozné třeba vůbec nevytírají pokoje nebo i 2 dny nikdo neuklidí ale už ráno v 8h vás budí že jdou uklízet!!!! strava jako byl ze mě vegetarián protože pořád jíst hovězí které se nedalo ukousnout a omáčka uho pořád no hrůza .Pláž celkem dobrá až na to že egypťané jsou hovada a pod ponton pláže sypou odpad jako sklo vnitřnosti z ryb atd.Již nikdy více s Blu Style v loni jsem byli s EXIM tours v Turecku od zakoupení jsem věděl kdy odlétám nic se neměnilo a vše bylo jak mělo.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v sob 31. srp 2019 13:46:13
Návštěvník

Zpět na Dovolená a kam vyrazit?