Skrýt reklamu

Šedý zákal

Vše, pro co se nenašla rubrika patří sem. Chcete někomu poděkovat, nebo si postěžovat?? Nenašli jste rubriku?

Šedý zákal

Příspěvekod Lenka » čtv 09. lis 2017 19:46:36

Dobrý den, mamka má dlouhodobý problém se šedý zákalem a ráda bych jí dokopala k operaci, je pravda, že mamka už začíná být nalomená protože nedávno šla naše sousedka a říkala, že nelituje ani kačky co za to dala. Proto bych se ráda zeptala i na jiné zkušenosti ohledně operace šedého zákroku. A kdyby někdo měl info i o nějaké dobré klinice, kde tyhle operace provádějí budu jen ráda. Sousedka byla na klinice horní počernice, ale budu vděčná i za další tipy ... Předem moc díky.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !


Lenka
 

Re: Šedý zákal

Příspěvekod Kateřina » pát 10. lis 2017 11:46:30

Dobrý… Já sice nemám na vlastní kůži zkušenosti jak ten šedý zákal probíhá, ale můj děda s tím byl před nedávnem na operaci a říkal, že to trvalo cca 20 min. a že super, ještě vtipkoval, že má oči jak za mlada… Ale bohužel nevím kde na tom byl…
 
Kateřina
 

Re: Šedý zákal

Příspěvekod Jitka » pát 10. lis 2017 14:28:42

Ten šedý zákal je fakt na nic, jsem ráda, že mě se oční problémy vyhýbají…
Jitka
 

Re: Šedý zákal

Příspěvekod Petr » sob 11. lis 2017 19:34:02

[quote="Lenka"]Dobrý den, mamka má dlouhodobý problém se šedý zákalem a ráda bych jí dokopala k operaci, je pravda, že mamka už začíná být nalomená protože nedávno šla naše sousedka a říkala, že nelituje ani kačky co za to dala. Proto bych se ráda zeptala i na jiné zkušenosti ohledně operace šedého zákroku. A kdyby někdo měl info i o nějaké dobré klinice, kde tyhle operace provádějí budu jen ráda. Sousedka byla na klinice horní počernice, ale budu vděčná i za další tipy ... Předem moc díky.[/quote]

Hezký den, já jsem byl před nedávnem  na klinice horní počernice, ale bohužel nemohu předat žádné informace ohledně šedého zákalu, s tím jsem tam nebyl. Ale krátkozrakost mi vyléčili dobře, takže já jsem spokojen.
Petr
 

Re: Šedý zákal

Příspěvekod Karolina S. » ned 12. lis 2017 19:19:20

[quote="Jitka"]Ten šedý zákal je fakt na nic, jsem ráda, že mě se oční problémy vyhýbají…[/quote]
Jitko, buď ráda, že nemáš problémy, je to totiž fakt nepříjemný, mě stačí, že jsem slepá na dálku, už to mě dost omezuje.
Karolina S.
 

Re: Šedý zákal

Příspěvekod Lenka » pon 13. lis 2017 21:55:28

Dobrý den Petře… Chtěla bych se zeptat jak jste se na kliniku dostal, normálně jste jim jen zavolal a objednal se a dál nic?? Žádné doporučení do lékaře nebo tak??
Lenka
 

Re: Šedý zákal

Příspěvekod Petr » úte 14. lis 2017 9:42:21

Ano, normálně jsem jim zavolal a dohodl se… :)
Petr
 

Re: Šedý zákal

Příspěvekod Jůlie » úte 14. lis 2017 16:38:23

Dobrý den Lenko, mě je 47 let a šedý zákal mě taky trápil. Bydlím kousek od Prahy, tak jsem si vyhledala všemožné kliniky a nakonec jsem se nechala odoperovat na klince horní počernice. Celá péče mi moc vyhovovala, lidi tam byli opravdu příjemní, jen bych asi doporučila, aby tam s vaší mamkou někdo šel. Já jsem byla ráda, že jsem měla po boku manžela. Jako vím, že bych to všechno zvládla sama, ale člověk nikdy neví… Přeji příjemný den. J.
Jůlie
 

Re: Šedý zákal

Příspěvekod Lenka » sob 18. lis 2017 19:17:32

Dobrý den paní Jůlie, moc vám děkuji za informace, pořád s mamkou vybíráme, tak uvidíme…
Lenka
 

Re: Šedý zákal

Příspěvekod Hanina » čtv 07. pro 2017 13:00:09

Myslím, že vaše mamka dělá dobře že jde, u nás doma na tom zákroku byla jak babka tak dědek a jsou úplně v pohodě a lepší než aby se to dostalo do stavu kdy s tím už nepůjde nic dělat. Hlavně když v dnešní době je tolik možností, tak proč toho nevyužít. Jinak koukněte na web, tam najdete diskuze a recenze, tak třeba to taky pomůže… Já takhle hledám všechno. Ať jde o dr. nebo nový telefon.
 
Hanina
 

Další

Zpět na Vše ostatní sem

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

www.penize.cz - www.poradte.cz

TOPlist
« Zásady Google pro ochranu osobních údajů.
cron