Skrýt reklamu

Bohemia Energy

Vše, pro co se nenašla rubrika patří sem. Chcete někomu poděkovat, nebo si postěžovat?? Nenašli jste rubriku?

Bohemia Energy

Příspěvekod Petr Vocílka » úte 04. črc 2017 12:31:45

Dobrý den, máte někdo zkušenosti firmou Bohemia Energy a jejich produktem Energie A++, konkrétně u plynu? Dostali jsme nabídku, prý reagují pružně na cenu apod., a to se mi docela líbí. Ale samozřejmě teď jsem na vážkách zda do toho jít či nikoliv. Proto by mě zajímalo zda s tímto produktem už máte někdo zkušenosti a vůbec celkově s firmou samotnou. Předem díky..

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !


Petr Vocílka
 

Re: Bohemia Energy

Příspěvekod Milan Šedivec » čtv 13. črc 2017 21:10:00

S tímto konkrétním tarifem zkušenosti nemám, předpokládám, že mám nějaký standard, ale mám je už skoro pět let, tak si to zkuste pamatovat. Přihlášený mám u nich plyn i elektriku a obojí v pohodě. Každopádně jsem zvědav, jaké názory a zkušenosti se vám tu objeví, protože tohle musí být asi nějaký nový tarif co mají.
Milan Šedivec
 

Re: Bohemia Energy

Příspěvekod Ivana » čtv 20. črc 2017 14:42:34

Původně jsem měla na tyhle dodavatele názory všelijaké a úplně upřímně moc jsem jim nevěřila, ale pak jsem se sama dostala k Bohemia Energy a názor jsem musela přehodnotit, protože když mi bylo u mého původního tradičního dodavatele tvrzeno, že mám nejnižší cenu, tak tomu tak úplně nebylo když se mi u Bohemia Energy podařilo výdaje ještě snížit, takže předpokládám, že když mi říkali že cena je nejnižší, tak v tom smyslu, co oni mi byli schopní ze svých možností nabídnout. Takže je jasný proč jsem názor změnila.
Ivana
 

Re: Bohemia Energy

Příspěvekod Tomáš » úte 22. srp 2017 13:04:55

Zdravím, my jsme na to A++ najeli poměrně nedávno, jsou to nějaké dva měsíce nazpátek, takže  jsem zatím moc velký zkušenosti nestihnul pobrat, ale když vám řeknu, že naše původní zálohy nám měsíčně snížili 380,- korun, tak si myslím, že jako prvotní zkušenost je to dobrá. Jinak vyřizování z jejich strany super, všechno zastali za nás.
Tomáš
 

Re: Bohemia Energy

Příspěvekod Vladimír » stř 23. srp 2017 14:45:00

Tak my od nich máme ještě něco staršího, ale název si fakt nepamatuju. Doma jsme o změně hodně diskutovali a na různé dodavatele jsem si hledali i konkrétní recenze a osobní zkušenosti, než jsme si firmu vybrali. Bohemia Energy nám seděla jak formou závazku tak i v ceně, nabídka od nich nám snížila o cosi výdaje. Ale v podstatě jsme se dopracovali i k tomu, že se o to už delší dobu nemusíme starat.
Vladimír
 

Re: Bohemia Energy

Příspěvekod Lubomír Šípek » pát 08. zář 2017 12:16:57

Petře, taky jsem jejich zákazníkem, ale už pět let a zatím jsem s nimi neměl žádnou negativní zkušenost. Já to totiž moc neřeším, zařídil jsem si to a podle výučka když se mi vrací tak podle toho usuzuju jak se dál zařídím a proto dál nechávám, protože mi posílají co rok peníze na zpět.
Lubomír Šípek
 

Re: Bohemia Energy

Příspěvekod Tomáš » sob 30. zář 2017 0:50:34

Já ho mám a zatím můžu říct že spokojenost, akorát nevím jak to bude vypadat do budoucna, když se cena na burze zvedá.
Tomáš
 

Re: Bohemia Energy

Příspěvekod Sandra » úte 17. říj 2017 15:48:32

Tak já jsem u Bohemia Energy asi 2,5 roku a všechno pochoduje dobře. Když jsem si to vyřizovala, tak jsem k nim nechala rovnou převést i taťku, protože alespoň tak můžu kontrolovat přes internet jeho účet. Taťka už je starší ročník a sám už toho moc neoběhá a nevyřídí. Dřív to vypadalo tak, že jsem si na tyhle pochůzky musela brát z práce půl dne volno, abych to vyřídila sobě i jemu, ale tady to krásně zvládám přes internet pro oba do 20 minut. Vyúčtování i fakturu máme obá v online podobě a obojí se to schází u mě v meilu, takže to mám pohromadě i hnedka vyřízený. Sandra
Sandra
 

Re: Bohemia Energy - vlastní zkušenosti?

Příspěvekod Jindra » úte 31. říj 2017 15:15:55

Dobrý den, doporučili byste mi přechod k Bohemia Energy? Kamarádka od nich začla před rokem odebírat energie a letos se mi chlubila, že jí s první fakturou vraceli. Byla z toho nadšená, tak se mi s tím hnedka běžela pochlubit. Co myslíte, jaký na to máte názor? ..nebo někdo vlastní zkušenosti?
Jindra
 

Re: Bohemia Energy - vlastní zkušenosti?

Příspěvekod Zuzka » úte 07. lis 2017 15:54:11

[quote="Jindra"]Dobrý den, doporučili byste mi přechod k Bohemia Energy? Kamarádka od nich začla před rokem odebírat energie a letos se mi chlubila, že jí s první fakturou vraceli. Byla z toho nadšená, tak se mi s tím hnedka běžela pochlubit. Co myslíte, jaký na to máte názor? ..nebo někdo vlastní zkušenosti?[/quote]

Dle mého názoru se změna dodavatele v dnešní době vyplatí. Já zůstala distribucí pořád stejně, ale elektřinu se kterou nejen svítím ale i topím a vařím jsem si hodila k přihlášení k Bohemia Energy, protože se spotřebou co mám se mi to prostě ukázalo v dobrých číslech, že i pro mě jako single je to akceptovatelný a OK. :)
Zuzka
 

Další

Zpět na Vše ostatní sem

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

www.penize.cz - www.poradte.cz

TOPlist
« Zásady Google pro ochranu osobních údajů.
cron