301 Moved Permanently

nginx

Reklama zmizí za 20 sekund...

Chytrá Autozástava informace a zkušenosti

Vše ohledně financí. Půjčky, úvěry, nabídky, poptávky a další.

Chytrá Autozástava informace a zkušenosti

Příspěvekod Marek » pát 17. dub 2026 10:44:50

Ahoj, můžete mi poskytnout informace nebo zkušenosti jak probíhala transakce dočasné zástavy vozu u společnosti Chytrá Autozástava? Zatím sháním informace, protože budu potřebovat peníze a bankovní sektor je pro mne uzavřený, kvůli insolvenci z minulosti, proto se dívám po mimobankovních. Zástava s možností ponechání vozu k ježdění mi přijde jako dobrá volba. Jaký máte na to názor? Rád si nechám poradit. Díky

Marek

Re: Chytrá Autozástava informace a zkušenosti

Příspěvekod Lubin » pon 20. dub 2026 7:02:52

Zdar, proč nenapíšeš přímo jim?
Lubin

Příspěvekod Marek » pon 20. dub 2026 12:05:10

Protože bych rád znal pohled i jiných lidí a ne jen jejich zaměstnanců.
Marek

Příspěvekod Jonáš » stř 22. dub 2026 12:29:39

Čau, to je logické, že než je oslovíš chceš vědět víc, měl jsem to stejně a proto ti pár informací můžu poskytnout. Důvod proč jsem šel do Chytré autozástavy byl popravdě hlavně ten, že jsem auto mohl dál používat, a dál pracovat na zakázkách. Sice si poplatíš, ale pokud to neplánuješ na dlouho, tak se to dá skoulet i s vyššími poplatky. No, pokud jsi měl insolvenci, tak banka ti opravdu nepůjčí, takových se bojí jak čert kříže, ale v autozástavě je pro ně důležité, abys měl všechny dokumenty k autu a pak už to jde poměrně rychle, vše jsem s nimi probral online a peníze po podpisu uvolnili do několika minut. Můžeš je i nezávazně oslovit a pak se teprve rozhodnout.
Jonáš

Příspěvekod Marek » stř 22. dub 2026 16:32:38

Díky, jejich stránky na mě působí seriózně, ale chtěl jsem mít jistotu, že nenaletím, proto jsem chtěl víc odpovědí než je na webovkách a než je oslovím.
Marek

Příspěvekod Jonáš » čtv 23. dub 2026 7:35:11

Jo, to chápu. Tak snad jsem ti trochu pomohl.
Jonáš

Příspěvekod Marek » pát 24. dub 2026 7:15:06

Ano, ještě jednou díky.
Marek

Příspěvekod Libor » úte 05. kvě 2026 11:19:14

Marku, vzhledem k tomu že jsi zmínil insolvenci z minulosti, to by tady nemělo být překážkou, protože zástava funguje na bázi hodnoty vozidla, ne bonity klienta. To je právě ten důvod, proč tahle cesta dává smysl, když banky zavřou dveře. Já insolvenci neměl, ale i tak jsem v bance pohořel. Auto sice dáš do zástavy, ale můžeš s ním dál jezdit. Názor na Chytrou autozástavu mám takový, že to nemusí sednou každému, ale já byl spokojený.
Libor

Příspěvekod Alena » stř 13. kvě 2026 7:37:13

Banka řeší bonitu klienta vždy při půjčce a autozastavárna ,,jen" hodnotu vozidla, to je přesně to, co rozhoduje. Provozuju úklidovou firmu a bez auta prostě nefunguje provoz. Když jsem řešila náhlý výpadek likvidity, banka mi nabídla podmínky, které mi nepodařilo splnit dostatečně rychle. Chytrá autozástava šla vyřídit bez zdlouhavého schvalování a hlavně jsem auto měla pořád k dispozici. Zákazníky jsem nerušila. Máš pravdu, že to nemusí sednout každému, člověk to musí mít spočítané. Ale když ví, co podepisuje a má reálný plán, je to řešení. Mě osobně to vyhovovalo.
Alena

Zpět na Finance