Skrýt reklamu

solidní nebankovní půjčky

Vše ohledně financí. Půjčky, úvěry, nabídky, poptávky a další.

solidní nebankovní půjčky

Příspěvekod Návštěvník » sob 29. pro 2018 20:12:35

solidní nebankovní půjčky

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !


Návštěvník
 

Re: solidní nebankovní půjčky

Příspěvekod Miroslav » čtv 11. kvě 2023 3:44:39

Přesvědčil jsem se o tom, že to chce dobře vybírat a klidně si nechat i odborně poradit a nepodcenit to, protože přijít si k velkým penězům jde dneska snadno, ale ty podmínky to je děs. Proto když potřebujete půjčit a není to zrovna pár tisíc, tak se mi osvědčila Acema, solidní přístup, podmínky jasně daný, kdy víte, s čím můžete počítat, no nepodepsal bych to jen tak někomu, i když jsem byl tlačen a potřeboval půjčit.
Miroslav
 

Re: solidní nebankovní půjčky

Příspěvekod Karl » stř 15. lis 2023 5:27:45

Dneska sehnat peníze v podstatě není nic složitýho, s tím souhlasím. Ale být si jistý, že jsou za tím solidní služby, s tím už bych si nebyl úplně tak jistý, to už chce větší obezřetnost. Já si udělal na netu porovnání v půjčkách a pak se kouknul po těch prvních třech poskytovatelích a nakonec mi z toho zůstala taky Acema, nebyla to úplně levná půjčka, v tom se asi shodneme, ale pro jistotu že za to nedám ještě daleko víc, že mě někdo vodrbal, tak jsem si půjčil od nich a proběhlo vše jasně čistě. K.
Karl
 

Re: solidní nebankovní půjčky

Příspěvekod Filip » čtv 07. pro 2023 16:11:26

V tom se asi shodneme. Já jsem od toho neměl žádný větší očekávání prostě buďto mi to u Acemy schválí a nebo budu hledat jinde, ale už bych jen horko těžko našel společnost, kde by byli schopný akceptovat jiné dluhy. Ale nakonec mi to tu klaplo, takže mám peníze od nich a nebylo to ani nic složitýho.
Filip
 

Re: solidní nebankovní půjčky

Příspěvekod Zbyněk » úte 02. dub 2024 0:33:33

Na rovinu říkám, že pro mě bylo překvapením, že jsem vůbec natrefil na někoho, kdo mi to všechno umožnil zkonsolidovat. Dvě banky mě odmítli, to už jsem pak nechtěl ani pokoušet, protože je to pak vidět v záznamech, tak jsem to zkusil přes tyhle firmy a Acema to dala, jen mě proklepla, byt jsem k podmínce měl, takže haleluya za ně fakt.


Naposledy oživil Anonymous v úte 02. dub 2024 0:33:33
Zbyněk
 


Zpět na Finance

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

www.penize.cz - www.poradte.cz

TOPlist
« Zásady Google pro ochranu osobních údajů.
cron