Skrýt reklamu

Investice na platformě Bondster

Vše ohledně financí. Půjčky, úvěry, nabídky, poptávky a další.

Investice na platformě Bondster

Příspěvekod Baueros » sob 14. led 2023 19:12:51

Na začátek bych chtěl říct, že jsem začínající investor, takže zatím spíše hltám informace a snažím se najít místa, kde rozjet nějaké své první drobnější investice, protože zatím úplně penězi nesrším. Pročítám si celkem dost blogů a článků, co teďka poměrně ve velkém vychází, abych si zjistil možnosti a věděl, do čeho jít. A právě kvůli tomu mýmu kapitálu mě v jednom článku zaujala investiční platforma Bondster, kde psali investiční možnosti na letošní rok, tak bych se chtěl zeptat, zda tam někdo investujete a jestli byste mi uměl předat nějaký postřehy a zkušenosti. Případně mi doporučil kam i jinam se třeba investičně podívat jako začátečník. díky moc B.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !


Baueros
 

Re: Investice na platformě Bondster

Příspěvekod Jirka » úte 17. led 2023 12:55:00

Jestli děláte všechno, co tu píšete, tak si myslím, že jste nezačal úplně špatně, nejdřív si o investicích něco zjistit a pak se do toho vrhat. Lepší než to dělat opačně.
Jirka
 

Re: Investice na platformě Bondster

Příspěvekod Zdeněk » čtv 19. led 2023 15:43:19

Jestli jste začátečník, tak vám dám na začátek jednu dobrou radu, vždycky investujte s rozvahou a druhou příležitost nedávejte. Toho se držím já a musím říct, že se mi v investování vcelku daří. Na Bondsteru mám ze svých investic taky nějaký procento a přijde mi to klidně pro začátek jako dobrý startovní můstek, kde hlavně fakt nepotřebujete kopu peněz, abyste tu mohl fungovat. Jako proč ne, za mě klidně..
Zdeněk
 

Re: Investice na platformě Bondster

Příspěvekod Masťák » úte 24. led 2023 19:00:13

Taky tam mám něco naházenýho, není to žádná velká věda. Projeďte si to tam, pročtěte si otázky/odpovědi, co mně třeba taky dost pomohlo a když si budete myslet, že víte, tak tam něco pošlete a postupně můžete třeba pak sestavit i autoivest, který už to vezme pak za vás.
Masťák
 

Re: Investice na platformě Bondster

Příspěvekod Fíla » čtv 09. úno 2023 11:17:53

Po internetu koluje super video od Borise Pazdery, který tam vysvětluje jak to na Bondsteru funguje. Už jsem na něj odkazoval i pár kámošů, co jsem na Bondster dostal. Dostali i můj kód, takže jsme si obě strany přišly k nějakému bonusu, jedna z věcí, co mám u Bondsteru taky rád.
Fíla
 

Re: Investice na platformě Bondster

Příspěvekod Baueros » úte 14. úno 2023 16:59:49

Díky Vám za zpětnou vazbu. Na ty videa už jsem narazil, když jsem si hledal různě info a pustil si je. Má to tam jednoduše vysvětlený.
Baueros
 

Re: Investice na platformě Bondster

Příspěvekod Fíla » stř 15. úno 2023 18:51:45

Určitě to není od věci si to pustit při těch začátcích. Pak už je to spíš o tom, jakou strategii vezmete za svou, můžete si to tam přednastavit a budete mít postaráno o výběr konkrétních investic, což vám dost usnadní práci.
Fíla
 

Re: Investice na platformě Bondster

Příspěvekod Masťák » čtv 16. úno 2023 9:40:54

O tom jsem psal. Beztak si stejně pak oblíbíte několik poskytovatelů a typů úvěrů, který pak budete vyhledávat a investovat do nich.
Masťák
 

Re: Investice na platformě Bondster

Příspěvekod Baueros » stř 01. bře 2023 16:17:19

Nepochybuji o tom, že si pak najdu svou taktiku, kterou tu budu uplatňovat. Ještě by mě zajímalo, co jsem se tak díval, jaký máte zkušenosti se zpětným odkupem. Všiml jsem si, že je na Bondsteru tímto způsobem zajištěno celkem dost úvěrů. Funguje to?
Baueros
 

Re: Investice na platformě Bondster

Příspěvekod Masťák » pát 03. bře 2023 11:31:41

Jo je to jedna z možných variant zajištění. Já teda spíš dávám přednost zajištění nemovitostí to mě třeba přijde lepší, ale mám i několik se zpětným odkupem. Tam bych spíš pak řekl podle úvěru, a kouknout na platební morálku, ale víceméně s tím asi potíže nemám. Sem tam už nějaký úvěr byl po splatnosti, ale nakonec to ta společnost stejnak zaplatila a peníze přišly.
Masťák
 

Další

Zpět na Finance

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků

www.penize.cz - www.poradte.cz

TOPlist
« Zásady Google pro ochranu osobních údajů.
cron