Skrýt reklamu

Finanční poradce z Partners – vaše zkušenosti a názory

Vše ohledně financí. Půjčky, úvěry, nabídky, poptávky a další.

Finanční poradce z Partners – vaše zkušenosti a názory

Příspěvekod Zuzana Šedivcová » stř 26. dub 2017 9:26:24

Zajímalo by mě, zda jste byl někdo na schůzce s finančním poradcem a zda jste si od něj nechal dělat plán. Kamarádka byla řetězcovitě na kontaktována a nakonec u toho poradce zůstala a teď se jí stará o finance. Poradce má z firmy Partners. Máte někdo zkušenosti s poradci z této firmy? Ona mi ho doporučuje, že je s ním maximálně spokojená a že má takový lidský přístup, který by mi určo taky vyhovoval. Jaký k tomu zastáváte názor? Mám na tu schůzku jít a plán si nechat udělat?

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !


Zuzana Šedivcová
 

Re: Finanční poradce z Partners – vaše zkušenosti a názory

Příspěvekod Karel Š. » pát 28. dub 2017 15:03:16

No jelikož je to o tom konkrétním člověku a firmě, které ho zastupuje, tak jsem si dal na úplném začátku schůzku hnedka s několika poradci i z různých firem. A pak si toho svého vybral podle toho jak se mi s ním komunikovalo a jak on ke mně vystupoval. Ve výsledku nemám poradce ale poradkyni z Partners paní inženýrku Martincovou. Chytrá ženská, která je vidět že svojí práci rozumí a člověku opravdu dokáže poradit, co je pro něj a jeho rodinu dobré. Takže za mě jsou v pořádku.
Karel Š.
 

Re: Finanční poradce z Partners – vaše zkušenosti a názory

Příspěvekod MarieT » úte 23. kvě 2017 21:32:25

Myslím si, že je vždy dobrý poradce na doporučení. Taky jsem to měla přes kolegyni v práci. Chtěla jsem poradit s hypotékou, na jakou výši máme nárok, co je pro nás nejvýhodnější. Byly jsme s manželem u poradce od partners právě a za nás oba musím říct, že spokojenost. Hypotéku nám dokonce obstaral, takže pro nás to bylo absolutně bez starostí a ještě jsme na doporučení nechali dceři uzavřít spoření, aby i tu budoucnost měla jednou jednodušší než třeba my s mužem.
MarieT
 

Re: Finanční poradce z Partners – vaše zkušenosti a názory

Příspěvekod StandaHlož » pát 02. čer 2017 13:22:11

Z vlastní zkušenosti můžu říct, že jsem byl hlupák, že jsem nepřemýšlel nad pojistkou dřív. Loni na jaře jsem měl uraz na motorce a byl jsem dost dlouho mimo pracovní nasazení. Dělám truhláře na živnost, takže tam fakt potřebuju nohy i ruce a pěkně se mi to vymstilo. Měli jsme docela krizi, takže jsem se snažil co nejdřív nasadit pracovní tempo, teď už jsem relativně v pohodě, a zase pracuji. Nicméně tím chci říct, že po docela dlouhým uvážení jsem si nechal po domluvě se zástupcem od partners uzavřít životní pojištění, chtěl jsem poradit a slyšet názor odborníka, kdyby se mi nedej bůh, někdy zase něco stalo at máme doma alespoň nějakou rezervu a jsme klidnější a za mě spokojenost.
StandaHlož
 

Re: Finanční poradce z Partners – vaše zkušenosti a názory

Příspěvekod Samuel » pon 26. čer 2017 17:39:58

My jsme při první schůzce s partners, začli podle mě přátelsky, bavili jsme se o tom jakou si pro sebe a mojí budoucí rodinu představuji budoucnost, čeho bych chtěl dosáhnout v zaměstnání a samozřejme na základě toho všeho mi byl vypracovaný finanční plán, který nám pomohl se rozhlídnout dál. Po společné domluvě, kde jsem chtěl zažádat o hypotéku, mi bylo opravdu vše zařízeno, aniž bych hnul prstem a navíc se naše schůzky, kterých nebylo zase až tak mnoho konali i u v pozdních hodinách u mě doma. Což beru jako jedno z velkých plusů jelikož jsem hodně pracovně zatížený a času je málo, takže za mě ano, nebál bych se si udělat finanční plán :)
Samuel
 

Re: Finanční poradce z Partners – vaše zkušenosti a názory

Příspěvekod Alena.Plešánská » úte 27. čer 2017 10:30:39

Jediné na co se podle mě musíme připravit je, že pokavad chcete udělat finanční plán tak je to docela zásah do soukromí, hlavně toho peněžního logicky. Každý specialista potřebuje vědět všechno co se týče vašich výdajů a příjmu. Mluvím z vlastní zkušenosti, protože už 10 let podnikám a z toho před 9 lety jsem začala spolupracovat s Partners právě kvůli spravování peněz mých tak rodinných. Pro mě je to v dnešní době něco jako veliká uleva, když vím, že v tomhle směru se mi o peníze někdo stará a vím, že tak jak má, ale nekomu to může dělat právě třeba problém s tím sem se taky setkala už.
Alena.Plešánská
 

Re: Finanční poradce z Partners – vaše zkušenosti a názory

Příspěvekod Martinn » stř 12. črc 2017 12:29:32

Myslím si, že když pujdete do banky zažádat o hypotéku tak se vám taky podívají na vaše příjmy a výdaje a bude to stejný zásah do soukromý jako jiný. Ale jak píšete, je pravda, že někomu to může vadit, tím pádem podle mě by si o tu hypotéku neměl ani žádat :D Já osobně toho názoru nejsem, byl jsem rád, když jsem si nechal v mladí vypracovat finanční plán a do dnes se s naším poradcem z partners scházím a vymyšlíme co zlepšit a jaké smlouvy pozměnit a aktualizovat.
Martinn
 

Re: Finanční poradce z Partners – vaše zkušenosti a názory

Příspěvekod Vikouš » stř 26. črc 2017 12:29:49

Tak určitě je dobré mín něco bokem, ale někdy to fakt nejde. Nám třeba ručí rodiče barákem, když jsem si chtěli vzít hypotéku. Právě i náš zástupce od partners nám to poradil když jsem měli tu možnost. Jelikož jsme chtěli ještě něco rekonstruovat na baráku, tak by jsme se vyždímali /plně. V dnešní době by měl podle mě každý myslet hlavně na to, že se může stát, že přijde o práci nebo úraz cokoliv a bez rezervy bude v háji, a někdy je lepší jí nechat, než jí vybrat kvůli nějaké né tolik potřebné věci.
Vikouš
 

Re: Finanční poradce z Partners – vaše zkušenosti a názory

Příspěvekod Ctirad » stř 23. srp 2017 11:44:33

Zkušenost nemám, ale myslím si, že když člověk není až takový negramot, tak si může věci oběhat a zařídit sám. Tak jsem si to udělal ja. Nenechal bych někoho nahlížet do mých financí.
Ctirad
 

Re: Finanční poradce z Partners – vaše zkušenosti a názory

Příspěvekod Antonín- » úte 19. zář 2017 15:39:27

V každém případě jestli jste si věci oběhal a zařidil sám, jste stejně musel nechat určitou banku nebo někoho konkretního nahlednout do vašich rozpočtů. To je běžné řízení. Nevím co jste si nechával dělat, nebo si půjčoval, ale z mých zdrojů vím, že jinak to nejde. Podle mě je to to nejmíň co může člověku přijít na obtíž například ve vyřizování hypotéky. Když jsem s Partners začal spolupracovat , tenhle detail jsem bral jako jasnou věc. Díky tomu pak dokážou jistí odborníky přijít na to co je pro vás nejlepší.
Antonín-
 

Další

Zpět na Finance

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

www.penize.cz - www.poradte.cz

TOPlist
« Zásady Google pro ochranu osobních údajů.
cron